Αθλήματα της σχολής μας


Pole Dance

Ένας hot τρόπος εκγύμνασης fitness που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα τέλεια γυμνασμένο σώμα. Η προπόνηση γίνεται με μία μόνο μπάρα όπου μπορεί να ξεκινήσει κάποιος από το μηδέν και όσο εξελίσσεται το πρόγραμμα, αυξάνονται οι απαιτήσεις σε κάποιες δεξιότητες καθώς το επίπεδο που επιθυμεί ο καθένας να προχωρήσει. Η μορφή του μαθήματος είναι χορευτικό μέχρι και αθλητικό και γίνονται χορογραφίες σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο. Αρκεί μία δοκιμή να το αγαπήσετε μαζί με τα θεαματικά αποτελέσματα που προσφέρει στο σώμα αλλά και την μοναδική ικανοποίηση με την κατάκτηση μίας ακόμα ακροβατικής φιγούρας!!


Aerial Yoga/Aerial Fitness

Ένας δημοφιλής τρόπος άθλησης. Πρόκειται για ένα συνδυασμό από κλασσικές ασανες και ακροβατικές στάσεις που εκτελούνται σε υφασμάτινες αιώρες που κρέμονται από το ταβάνι, συνδυάζοντας εκγύμναση με παιχνίδι. Εντυπωσιακές θέσεις δυναμώνουν το σώμα, πολλαπλασιάζουν την ευλυγισία, βελτιώνουν την ισορροπία. Συμβάλλει στην αποσυμπίεση των σπονδύλων, οξυγονώνει τον εγκέφαλο, τρέφει τα κύτταρα και ξεκουράζει την καρδιά. Βελτιώνει την διάθεση αφού οι ανάστροφες θέσεις βοηθούν στην ρύθμιση των ορμονών. Αρκεί μια δοκιμή για να μειώσετε τους φόβους σας και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση!


Αerial Sling/Aerial Hammock Dance

Ανήκει στην οικογένεια των εναερίων ακροβατικών. Πρόκειται για ενα μακρύ ύφασμα που κρέμεται απο ψηλά και σχηματίζει κούνια. Εκτελούνται διάφορες φιγούρες και πτώσεις με ασφάλεια. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία για να ξεκινήσει κάποιος. Αποτελεί καλή ενδυναμωση για όλο το σώμα και ιδιαίτερα για τον κορμό. Μεταμορφωθείτε με τις χορευτικές φιγούρες στόν αερα με μια αλληλουχία ροής, κίνησης και καλλιτεχνικής έκφρασης σώματος και ψυχής.


Aerial Hoop

Eίναι ένα εντυπωσιακό εναέριο άθλημα, μέρος των aerial arts και περιλαμβάνει ασκήσεις που απαιτούν δύναμη, αντοχή και ευλυγισία. Το στεφάνι είναι κατασκευασμένο για να επιτρέπει την μετακίνηση προς κάθε κατεύθυνση δίνοντας την ψευδαίσθηση ‘’πτήσης’’. Στο μάθημα αυτό θα μάθετε μεταβάσεις, συνδυασμούς και πλήρεις χορογραφίες.


Flexibility Training/Stretching

Ένα απαραίτητο μάθημα για να αποκτήσουν οι κινήσεις μας το φυσιολογικό τους εύρος, για να αυξηθεί η ελαστικότητα και να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος τραυματισμού των μυών. Βελτιώνεται η απόδοση μας στα προγράμματα ασκήσεων. Ανακουφίζονται τα νεύρα που πιέζονται απο βραχύς μυς και δημιουργούν πόνους.

Ακουθείται συγκεκριμένη ροή ασκήσεων με απολυτη ευθυγράμμιση μεσα σε όρια ασφαλή! Το σώμα ανακουφίζεται απο το στρες, απο την ένταση των καθημερινών δραστηριοτήτων, χαλαρώνουν οι μυες απο έντονη σωματική δραστηριότητα και καταπόνηση. Αποκτάμε καλύτερο νευρομυικό συντονισμό ενισχύοντας την σύνδεση εγκεφάλου-νεύρων-μυών!


Personal Training

Eίναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να επιτύχουμε τον στόχο μας γρηγορότερα. Μπορείτε να γυμναστείτε με οποιοδήποτε είδος άσκησης σας προτείνει ο γυμναστής σας ή με αυτες που επιθυμείτε και αγαπάτε. Η προπόνηση περιλαμβάνει αυτά που έχει ανάγκη το σώμα σας κατόπιν αξιολόγησης της σωματικής, ψυχικής και φυσικής σας κατάστασης και σύνταξης εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης. Καθοδήγηση με ασφάλεια και γρήγορη αλλαγή της σωματικής εικόνας για αύξηση δύναμης & αντοχής, μείωση ποσοστού λίπους, καλύτερη φυσική κατάσταση, βελτίωση στάσης σώματος, αίσθηση ευεξίας και μείωση άγχους!


TRX (Total Body Resistance Exercise)

Πρόκειται για ιμάντα με λαβές με τον οποίο γυμνάζεται όλο το σώμα. Οι μεταβαλλόμενες ασκήσεις και οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση των μυικών ομάδων αλλά και συμβάλλουν στην απώλεια λίπους. Το TRX ταιριάζει σε όλους. Με την αλλαγή της ταχύτητας της άσκησης, μπορείτε να ενισχύσετε την καρδια και τους πνεύμονες σας και με την μεγαλή ποικιλία πολυαρθρικών ασκήσεων να πετύχετε θεαματικά σωματικά οφέλη!


Flow Dance

Όλοι γνωρίζουμε οτι τα οφέλη του χορού δεν είναι μονο σωματικά. Ο χορός είναι μια δυνατότητα έκφρασης που συμβάλλει στην ψυχική ισορροπία, μία διέξοδος απο το στρες της καθημερινότητας. Μπορει να ξεκινήσει ο καθένας ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Ο μαθητής μαθαίνει να συντονίζει τα διάφορα μέλη του σώματος του, αποκτώντας αρμονία και κίνηση. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες και ταλέντο. Τονώστε την αυτοπεποίηθηση σας, καταπολεμήστε το άγχος, εκφράστε καλύτερα τα συναισθήματα σας!